Kajaanin ammattikorkeakoulun

Urapalvelut

Kaura logo

Tarjoaa opiskelijoille:

Tietoa työelämästä
Ohjausta työnhakuun & urasuunnitteluun
Koulutuksia ja valmennuksia
Rekrytointitapahtumia ja muuta yhteistyötä sekä kohtaamispaikkoja työelämän kanssa

Työpaikkamahdollisuudet opiskelijalle Tiituksessa

Kajaanin ammattikorkeakoulu käyttää Tiitus palvelua opiskelijoille sopivien työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö sekä projektimahdollisuuksien ilmoittamiseen.

Työnantaja voi julkaista Tiituksessa Kajaanin ammattikorkeakoulun toimialueella opiskelijoille sopivia työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektiaiheita. Yritys voi myös etsiä palvelusta uusia osaajia ilman ilmoituksen julkaisemista Haavi -toiminnon avulla. Kaikki työntantajien julkaisemat paikat tulevat näkyviin Kajaanin ammattikorkeakoulun työpaikkatorille ja KAMKin yhteistyöyritykset ovat löydettävissä työpaikkatorin Yritykset -välilehden alta.

Opiskelijat & KAMKin alumnit voivat ladata puhelimeensa Tiitus sovelluksen ja luoda siellä oman työnhakijaprofiilin. Työnhakijaprofiilin avulla opiskelijat ja alumnit saavat palvelusta omaa profiilia parhaiten vastaavia työpaikkaehdotuksia ja voivat hakea kaikkia itseään kiinnostavia työ- ja harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektimahdollisuuksia. Työnantaja näkee opiskelijan hakiessa paikkaa opiskelijan profiiliinsa tallentamat tiedot, osaamisen ja kiinnostuksen kohteet.

Projektit välilehdellä on mahdollista julkaista uusia projektialoitteita ja etsiä niille tekijöitä sekä yhteistyökumppaneita.

Tiitus -sovellus tarjoaa opiskelijoille ja työnantajille alustan koko rekrytointiprosessia varten. Tiituksen kautta hoituu sekä hakemus työpaikkaan että viestintä työnantajan ja hakijan välillä.

Tiituksen käyttö on opiskelijalle, alumnille ja yrityksille maksutonta!

Löydät ohjeita ja vinkkejä Tiitus palvelun käyttöön Tiituksen youtube kanavalta ja Tiitus Wikistä (FAQ).

 

Tiitus palveluun

Tuudo logo

Työpaikkamahdollisuudet opiskelijalle Tuudossa

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on käytössä opiskeluarkea helpottava Tuudo -sovellus, jossa on erillinen työ- ja harjoittelu -osio, jonne työnantajat voivat ilmoittaa opiskelijoille sopivista työ- ja harjoittelumahdollisuuksista. Opiskelija voi muokata Tuudoon oman työnhakuprofiilin, joka mahdollistaa itselle parhaiten sopivien tehtävien löytämisen.

Huom! Työpaikkojen julkaiseminen Tuudoon on työnantajalle maksullista, joten Tuudon työpaikkatarjonta ei välttämättä ole niin laajaa kuin Tiituksessa.

Lue lisää Tuudosta

Vinkkejä työnhakuun ja urasuunnitteluun

Työhakemus, CV ja portfolio

Kun kaipaat neuvoa ja tukea urasuunnitteluun tai työhakemusten, CV:n ja portfolion laadintaan, niin tutustu ensin esim. Momentum ja Optimum hankkeiden tarjoamiin valmennuksiin ja sisältöihin.

Saat myös tarpeen tullen apua oman CV:n ja uraprofiilin rakentamiseen, palautetta omasta profiilista, ideoita ja vinkkejä profiilin sisältöön sekä työn hakemiseen kielten opettajilta, omalta tuutoropettajaltasi tai oman alan opinto-ohjaajalta.

Kysy lisää

Kajaanin Ammattikorkeakoulun urapalvelut: kaura@kamk.fi