Laatu ja arvot

Arvot ja laatu

KAMK on ketterästi toimintaympäristön muutoksiin reagoivana korkeakoulu, joka yhdistää monialaisen osaamisen tuloksekkaaseen ja vaikuttavaan koulutukseen ja TKI-toimintaan. Ylläpidämme ja kehitämme osaamista Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan eteläisten seutukuntien tarpeisiin ja olemme ydintoimija korkeakoulun ympärille rakentuneessa ekosysteemissä.

Koulutamme tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille. Tavoitteena on uudistaa korkeakoulutusta, ja luoda toiminta-alueelle onnistumisen ja menestymisen mahdollisuuksia.

Tutkimusta ja kehitystä vahvuusaloillamme

KAMK suuntaa toimintaansa kolmen strategisen pääperiaatteen mukaisesti:  Olemme vetovoimainen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö, tarjoamme tuloksellista ja tehokaska koulutus toiminta-alueen tarpeisiin sekä kansallisesti ja globaalisti kiinnostava kumppani.

Tuemme osaamisalueillamme tavoitteidemme saavuttamista ja vahvistamme opetusta tukevia tutkimus- ja kehitystiimejä kärkiosaamisaloille. Tutustu tutkimus- ja kehitystoimintaamme.