TKI-kärjet

Keskitymme tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassamme kolmeen kärkeen, jossa tavoitteenamme on olla kansallinen ja globaali menestyjä. Näissä teemoissa tuotamme uutta kiinnostavaa ja soveltavaa tietoa yhdessä kumppaniemme kanssa.

Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtamisessa ja datalähtöisessä uudistamisessa näkökulmina ovat tietojohtamisen kehittäminen ja soveltaminen sisältäen tiedon tuottamisen, turvallisen varastoinnin, jalostamisen ja analysoinnin teknologiaratkaisut. Keskeistä on myös tiedon hyödyntäminen palvelujen ja liiketoiminnan kehittämisessä, johtamisessa ja päätöksenteossa.

Kestävä tulevaisuus

Kestävä tulevaisuus- kärjessä keskeistä ovat vastuullinen johtaminen ja organisaatiokehitys, vaikuttavuuden arviointi, innovaatiotoiminnan kehittäminen, hyvinvoinnin edistäminen, saavutettavuus, kiertotalous, energiatehokkuus ja vihreä siirtymä.

Pelinkehitys ja hyötypelit

Pelinkehitys ja hyötypelit kärjessä edistetään osaamista, motivointia ja luovuutta pelillisyydellä. Kehitämme peliratkaisuja moniin toimintaympäristöihin ja eri toimialoille, kuten matkailuun, sosiaali- ja terveysalalle, kiertotalouteen, rakentamiseen, robotiikkaan, liikuntaan, liiketoimintaan ja johtamiseen.​ Tavoitteenamme on luoda innovatiivisia sovelluksia, jotka parantavat oppimista ja tarjoavat käyttäjilleen ainutlaatuisia kokemuksia. Panostamme uusimpiin teknologioihin.​