Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

Kansainvälisen opiskeluympäristön lisäksi KAMK tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja kehittää kansainvälistä osaamistasi opintojesi aikana.

Lähde maailmalle!
Kansainvälistä kokemusta voit hankkia suorittamalla osan opinnoistasi tai harjoittelun ulkomailla. Tradenomi- ja restonomiopiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto. Tällöin suoritat osan opinnoistasi  yhteistyökorkeakoulussamme ja saat valmistuessasi kotimaisen tutkinnon lisäksi myös tutkinnon ulkomailta.

Kansainvälisty KAMKissa 
Kansainvälistä osaamista voit hankkia myös kotimaassa. Valittavanasi on suomenkielisten koulutusten lisäksi englanninkielisiä koulutuksia tai voit valita sinua kiinnostavia opintojaksoja näiden koulutusten tarjonnasta. Myös monissa suomenkielisissä koulutuksissamme voit suorittaa vieraskielisiä opintoja ja lisäksi koulutuksissamme on kansainvälistymistä tukevia kieli- ja kulttuuriopintoja. Koulutuksissamme vierailevat ulkomaalaiset luennoitsijat antavat sinulle tuntumaa opiskeluun vieraalla kielellä.

Opintojesi aikana voit osallistua opiskelijakunnan KAMOn toimintaan ja kehittää käytännön kielitaitoasi toimimalla kansainvälisten opiskelijoiden tuutorina.

Kansainvälistyminen YAMK-koulutuksissa
YAMK-koulutusten kansainvälistymismahdollisuuksista kerrotaan tarkemmin englanninkielisillä sivuillamme.

Kansainvälisyys kuuluu kaikille
Voit lähteä vaihtoon vammasta, sairaudesta tai muusta erityistarpeesta huolimatta ja hakea vaihtoosi vaihtoapurahan lisäksi esteettömyys- ja osallisuustukea. Tukea on mahdollista hakea Erasmus+-, TFK-, north2north- ja Nordplus-ohjelmissa. Hakuehtona on osallistuminen joihinkin näistä ohjelmista. Lue lisää esteettömyys- ja osallisuustuesta. Erasmus+ -ohjelma tukee myös perheellisten (alaikäisiä lapsia), omaishoitajana toimivien, vammaisten, terveysongelmaisten tai maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden tukea maksamalla lisätukea vaihtoapurahan lisäksi.

Yhteistyökorkeakoulut

KAMKilla on yhteistyökorkeakouluja lähes neljässäkymmenessä maassa.

Yhteistyökorkeakoulut / AMK-opiskelijat (Englanniksi) Yhteistyökorkeakoulut / YAMK-opiskelijat (Englanniksi)