Tradenomi, liiketalous, päivätoteutus

Opiskellessasi tradenomiksi saat laajat tiedot ja taidot liiketoiminnan erilaisiin tehtäviin.

Hakuaika: 11.3.-25.3.2025

Polkusi monipuolisiin asiantuntijatehtäviin

Liiketalouden tradenomiopinnot antavat sinulle hyvät lähtökohdat toimia liike-elämän asiantuntijana tai yrittäjänä. Meillä opit digitaalista markkinointia ja ohjelmistorobotiikkaa eli liiketalouden ja taloushallinnon uusimpia virtauksia. Valitse koulutus, joka tekee sinusta markkinointivelhon tai bisnesgurun.

Päivätoteutuksen opinnoissa voit syventyä joko taloushallintoon tai markkinointiin. Markkinoinnin opinnoissa sinulle tulee tutuksi muun muassa brändit, palveluliiketoiminta sekä viestintä. Tämä suuntautumisvaihtoehto tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia käyttämään luovuutta monipuolisesti markkinoinnissa. Taloushallinnon opinnoissa perehdyt laskentatoimen sekä yritysjuridiikan keskeisiin sisältöihin, kuten kirjanpitoon, tilintarkastukseen sekä yritysoikeuteen. Tässä suuntautumisvaihtoehdossa pääset syventymään numeroiden maailmaan ja ymmärtämään yritystoiminnan lainalaisuuksia.

Unelmiesi työpaikka voi olla lähempänä kuin arvaatkaan – valitse polkusi ja lähde luomaan uraa liike-elämässä. Liiketalouden tradenomeja voit löytää hyvinkin erilaisista tehtävistä ja erilaisista yrityksistä – omat valintasi opintopolulla vaikuttavat siihen, millainen asiantuntija sinusta opintojen aikana kehittyy.

Liiketalouden ammattilaisia tarvitaan aina. Let’s do business!

Suuntautumisvaihtoehdot

Valitse oma polkusi liiketalouden maailmassa! Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa sinulle kaksi mielenkiintoista suuntautumisvaihtoehtoa:

  1. Markkinoinnin digiosaaja: Opiskele innovatiivista palveluliiketoimintaa, digitaalista mediasuunnittelua, brändistrategioita ja myyntiä. Tämä suuntautumisvaihtoehto valmistaa sinua olemaan markkinoinnin huippuosaaja.
  2. Taloushallinto: Syvennä osaamistasi kirjanpidossa, tilinpäätösten analyysissä, digitaalisessa laskentatoimessa, verotuksessa ja tilintarkastuksessa. Tämä suuntautumisvaihtoehto avaa ovet taloushallinnon tehtäviin.

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat laaja-alaista liiketoimintaosaamista, johon kuuluvat myös juridiikka, johtaminen ja viestintä. Voit myös valita kiinnostuksesi mukaan lisäopintoja johtamisesta, yrittäjyydestä tai vähittäiskaupasta. Lisäksi voit valita 15 opintopisteen kokonaisuuksia restonomin koulutusohjelmasta.

KAMKin kansainväliset vaihtomahdollisuudet avartavat näköalojasi ja tarjoavat mahdollisuuden opiskelu- tai harjoittelijavaihtoon ulkomailla. Valitse KAMK ja luo menestyksekäs tulevaisuus itsellesi liiketalouden alalla.

Opinnot

Liiketalouden tradenomikoulutus kestää 3,5 vuotta ja sen laajuus on 210 opintopistettä. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja opintojen ajoituksesta opinto-oppaasta.

Opinto-opas

Minkälaisiin töihin valmistut

Monialainen ammattilainen

Tradenomi voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Valmistumisen jälkeen työnimikkeesi voi olla esimerkiksi asiakkuusasiantuntija, kirjanpitäjä, markkinointiassistentti, tilitoimistoyrittäjä, palkka-asiantuntija, palveluasiantuntija, tiedottaja, palvelupäällikkö tai projektiassistentti, tms.

Opiskele työn ohella

Monimuotokoulutus

KAMK tarjoaa liiketalouden tradenomikoulutusta myös monimuotokoulutuksena.

Lue lisää monimuotokoulutuksesta

Entä jos kävisit koulutuksen englanniksi?

KAMK tarjoaa liiketalouden tradenomikoulutuksen myös englanninkielisenä koulutuksena.

International Business -koulutus

Hae koulutukseen Opintopolussa!

Haku Liiketalouden tradenomikoulutukseen tapahtuu Opintopolussa hakuaikana.

Opintopolku

Koulutuksen tiedot

Muut tavat aloittaa opinnot

Voit aloittaa opiskelun KAMKissa myös yhteishakujen ulkopuolella

KAMKStart toisen asteen opiskelijoille Avoin AMK Polkuopinnot