Tradenomi, liiketalous monimuoto-toteutus

Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksessa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot.

Hakuaika: 11.3.-25.3.2025

Liiketoiminnan syvyyksiin – tradenomin opiskelu vie kohti uran huippua!

Haluatko kehittää tiimien ja työryhmien johtamistaitojasi? Tai vahvistaa osaamistasi taloushallinnossa? Jokaisessa työyhteisössä pyritään kehittämään toimintatapoja, asiakassuhteita ja laatua. Kajaanin ammattikorkeakoulussa monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen ja projektimainen työskentelytapa. Voit välittömästi soveltaa opintojesi antia omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Tradenomin esihenkilö- ja kehittämisosaaminen voi olla uralla etenemisen tuki. Toisena suuntautumisena voit valita taloushallinon osaamisen.

Liiketoimintaosaaminen on läsnä monissa työtehtävissä. Koulutus antaa hyvän pohjan monipuolisiin asiantuntijatehtäviin ja yrittäjänä toimimiseen. Liiketalouden tradenomeja voit löytää hyvinkin erilaisista tehtävistä ja erilaisista yrityksistä – omat valintasi opintopolulla vaikuttavat siihen, millainen asiantuntija sinusta opintojen aikana kehittyy.

Opinnot

Liiketalouden tradenomikoulutus kestää 3,5 vuotta ja sen laajuus on 210 opintopistettä. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja opintojen ajoituksesta opinto-oppaasta.

Opinto-opas

Minkälaisiin töihin valmistun

Työyhteisön kehittäjäksi

Koulutus antaa sinulle vankan pohjan toimia asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä, joissa tarvitaan syvällistä ymmärrystä työyhteisöjen kehittämisestä ja/tai taloushallinnon osaamisesta joko yksityissektorilla tai julkishallinnon puolella. Tulevaisuuden työsi voi siis vaihdella esimerkiksi HR-asiantuntijasta kirjanpitäjään tai taloushallinnon osaajasta vaikka myymäläpäälliköksi. Valmistuneena asiantuntijana sinulla on mahdollisuus luoda menestyksekäs ura omalla alallasi.

Koulutus on suunniteltu siten, että opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lähiopetuspäivät ilmoitetaan lukuvuosittain, jotta voit suunnitella aikataulusi etukäteen. Monimuoto-opetuksessa opintoja suoritetaan paljon itsenäisesti ja ryhmissä verkossa. Tämä antaa sinulle joustavuutta opiskelun suhteen, jotta voit sovittaa opinnot työ- ja muun elämän kanssa yhteen. Lisäksi opintoja on mahdollista suorittaa myös kesäaikana, joten voit edistää opintojasi myös silloin. Hyödynnä mahdollisuus kehittää osaamistasi työn ohessa!

Hae koulutukseen opintopolussa

Haku Tradenomi monimuoto -koulutukseen tapahtuu Opintopolussa hakuaikana.

Hae koulutukseen

Koulutuksen tiedot

Muut tavat aloittaa opinnot

Voit aloittaa opiskelun KAMKissa myös yhteishakujen ulkopuolella

KAMKStart toisen asteen opiskelijoille Avoin AMK Polkuopinnot