International Business, päivätoteutus

International Business -koulutuksessa (Tradenomi AMK) opiskelet englanniksi mm. kansainvälistä liiketoimintaa, johtamistaitoja, markkinointia, kansainvälistä lainsäädäntöä, projektien hallintaa ja viestintää.

Hakuaika: 8.1.-22.1.2025

Hae koulutukseen

Opiskele englanniksi

Opinnot antavat sinulle valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa. Koulutuksessa perehdyt laajemmin kansainväliseen markkinointiin ja digitaalisiin ympäristöihin.

Kansainvälisyys

Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijana sinulla on mahdollisuus lähteä opiskelemaan ja/tai suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua ulkomaille. Tradenomiopiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto saksalaisessa tai brittiläisessä yhteistyökorkeakoulussamme. Hyvin suunniteltu opiskelijavaihto ei pidennä opiskeluaikaa vaan kuuluu siihen luontevana osana ja tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden laajentaa suuntautumistasi kansainvälisen busineksen saralla. Monikulttuurisia opiskelijaryhmiä täydentävät lisäksi kymmenet, yhteistyökorkeakouluistamme saapuvat vaihto-opiskelijat vuosittain.

Opinnot

Koulutus antaa joustavan mahdollisuuden suunnitella opintosi niin, että voit valmistua etuajassa. International Business -koulutuksessa opinnot suuntautuvat kansainväliseen markkinointiin digitaalisissa ympäristöissä.

Projektit

Tee projekti

Opintoihin kuuluva harjoittelu tukee ammatillisen osaamisen kehittymistä. Koulutus tekee tiivistä yhteistyötä Esports Business -koulutuksen kanssa.

Minkälaisiin töihin valmistun?

Tulevaisuuden osaaja

Englanninkielisestä tradenomikoulutuksesta valmistunut (Bachelor of Business Administration, Tradenomi AMK) voi työskennellä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla tai esimerkiksi projekteissa kotimaisissa tai kansainvälisissä yrityksissä.

Hae koulutukseen Opintopolussa

Haku koulutukseen tapahtuu Opintopolussa hakuaikana.

Hae koulutukseen

Koulutuksen tiedot

Muut tavat aloittaa opinnot

Voit aloittaa opiskelun KAMKissa myös yhteishakujen ulkopuolella

KAMKStart toisen asteen opiskelijoille Avoin AMK Polkuopinnot