MFamk – SuperDigital

Älyn ytimessä – Tervetuloa MF amk -hankkeen digiajan markkinoinnin ja myynnin koulutushankkeeseen

Kajaanin ammattikorkeakoulun, Satakunnan ammattikorkeakoulun, Marketing Finlandin, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen sekä Euroopan unionin osarahoittama -logot

Projektin tavoitteet

Kajaanin ammattikorkeakoulu on aloittanut uuden yhteistyöhankkeen Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Marketing Finland RY:n kanssa. Mistä on kyse?

  • MF amk tarjoaa yrityksille ketterän mahdollisuuden osallistua digiajan markkinoinnin ja myynnin koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen.
  • Hankkeessa tuotetaan uudenlaisia ratkaisuja yritysten markkinoinnin ja myynnin osaamisen kehittämiseen.
  • Koulutukset on räätälöity suoraan yritysten tarpeisiin. Koulutusten avulla yritykset ovat valmiimpia vastaamaan ajankohtaisiin digitaalisen liiketoiminnan haasteisiin.
  • Uuden pedagogisen mallin avulla tarjotaan nopeaa, ketterää ja tarpeisiin vastaavaa koulutusta digiajan osaamisesta, jonka avulla tehostetaan yritysten liiketoimintaa.
  • Hankkeessa luodaan uusi kolmikantainen yhteistyömalli työelämän, korkeakoulujen ja asiantuntijaverkoston kanssa.

Haku mukaan hankkeen pilottiyritykseksi on nyt auki! Katso alta lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Projektin toimenpiteet

Tapa toimia

Meillä MF amk -hankkeessa luodaan myynnin ja markkinoinnin koulutuskokonaisuuksia yhdessä alueen mikro- ja pk-yritysten kanssa. Liittymällä hankkeeseemme et vain seuraa digiajan sekä sen koulutuksen kehitystä – ohjaat sitä itse vaikuttamalla. Lupaamme, että tekeminen ei jätä ketään kylmäksi ja oppia tarttuu mukaasi! Koulutukset tulevat suoritettavaksi KAMKin omalle Edukamu-alustalle.

Pilottiyritykset

Hankkeeseen haetaan mukaan mikro- ja pk-yrityksiä, joiden kanssa suunnitellaan yritysten tarpeeseen vastaavia koulutuksia digiajan markkinointiin ja myyntiin liittyen. Onko siis mielessäsi, jokin teema tai aihe, josta haluaisit yrityksellesi lisää koulutusta?

Osallistuminen on maksutonta ja pääsette itse ensimmäisenä testaamaan luodut koulutukset ja niiden sisällöt asiantuntijoidemme kouluttamina. Pilottiyrityksiä haetaan mukaan niin Satakunnan kuin Kainuun alueilta.

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyö

Tiimi tukenasi

Hankkeessa yhdistyy Marketing Finlandin, Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) ja Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) asiantuntijoiden osaaminen. Tämä huikea ja maantieteellisesti laajalla alueella toimiva verkosto käsittää yhteensä 8 huipputyyppiä. Marketing Finlandilla teitä auttamassa ovat Reetta Karjalainen ja Mari Laurean. SAMKilta Johanna Rastas-Tuominen ja Timo Salomaa. KAMKilta mukana ovat Gitta Palomäki, Elina Jääskeläinen, Johanna Takanen ja Hemmo Kauppinen.

Projektin tiedot

Toteutus: 1.2.2024 – 30.6.2026

Rahoitus: Euroopan Unionin osarahoittama

Ilmoittaudu hankkeen postituslistalle

Lisätietoja

Seuraa hanketta

Facebookissa

Instagramissa

TKI-asiantuntija

Gitta Palomäki

Johanna Rastas-Tuominen
johanna.rastas-tuominen@samk.fi
044 710 3250

Reetta Karjalainen
reetta.karjalainen@marketingfinland.fi
050 536 4353