Koodeja naisyrittäjyyteen

Kajaanin ammattikorkeakoulun hankkeessa verkostoidutaan, mentoroidaan ja tutustutaan älykkäisiin ratkaisuihin

koodeja naisyrittäjyyteen kumppanit

Projektin tavoitteet

Tarvitsetko apua digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen yrityksessäsi? Tai tuntuuko, että haluaisit kuulla muiden naisyrittäjien kokemuksia yrittäjyyteen ja sen tuomiin iloihin ja haasteisiin? Olipa mielessäsi sitten digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseksi, tuen tarjoaminen toisille naisyrittäjille tai verkostoituminen, Koodeja naisyrittäjyyteen tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen tähän.

Hankkeen tarjoamissa koulutuksissa pääset tutustumaan digitaalisiin, älykkäisiin ratkaisuihin, joiden avulla voit kehittää liiketoimintaasi. Mentorointiohjelma sekä verkostoitumistilaisuudet yhdistävät eri vaiheissa olevia naisyrittäjiä jakaamaan ja kertomaan kokemuksistaan. Tutustu hankkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tule mukaan!

Projektin toimenpiteet

Kajaanin ammattikorkeakoulun Koodeja naisyrittäjyyteen -hankkeessa järjestetään vuoden 2023 aikana mentorointia, kasvun valmennusohjelma sekä erilaisia koulutuksia. Vuoden 2023 toimenpiteet kohdistuvat Kainuun alueella toimiviin naisyrittäjiin.

Hankkeen aikaisempina toimintavuosina 2021–2022 toimenpiteitä toteutettiin Koillismaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla.

Koulutukset, työkalupakki ja työkirja

Hankkeen aikana toteutettiin useita koulutuksia. Koulutusten aiheet sekä niiden ja valmennusten kautta kootut oppaat löydät sivun alaosasta.

Mentorointi

Koodeja naisyrittäjyyteen -hanke on toteuttanut kaksi 8–9 kuukauden pituista mentorointiohjelmaa toiminta-alueellaan sekä yhdistänyt yksittäisiä mentorointipareja toimintakauden aikana. Haku mentorointiin on päättynyt.

Naisyrittäjien alueellinen verkosto

Naisyrittäjien alueellinen verkosto -blogissa pääset tutustumaan upeisiin naisyrittäjiin Kainuun, Koillismaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Lisäksi sivustolla on vinkkejä ja tietoa mm. erilaisista työkaluista ja älykkäistä ratkaisuista yritystoimintasi suhteen.

Alueellisen verkostoitumisen mahdollistamiseen on luotu myös Facebook-yhteisö:
NAVAK -Naisyrittäjien alueellinen verkosto – ajatuksesta käytäntöön

Projektin tiedot

Toteutus: 1.1.2021 – 31.10.2023

Lisätietoja

Projektiasiantuntija

Johanna Takanen

Työkalupakki ja työkirja

Valmennus- ja koulutustilaisuudet