Aktiivisesti ajassa ja kehityksessä – Kainuun Digitie

Digitalisaatio on yksi aikamme globaaleista megatrendeistä, joka koskettaa kaikkia yrityksiä. Se vaikuttaa kaikilla toimialoilla, sillä tehostetaan tuotantoa, parannetaan palveluja ja helpotetaan työntekoa sekä arkipäivän elämää.

eu logot

Projektin tavoitteet

Kainuun Digitie -hankkeessa nostetaan kainuulaisten yritysten ja niiden henkilöstön digitaalisen osaamisen tasoa ja kehitetään konkreettisesti yritysten liiketoimintaa, johtamista ja henkilöstökäytäntöjä. Toimintatapoja ja -menetelmiä uudistamalla kehitetään samalla yritysten tuottavuutta. Työtapojen ja -menetelmien kehittämisen myötä vaikutetaan yritysten henkilöstön hyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Projektin toimenpiteet

  • Kaikille avoimet tilaisuudet ja tapahtumat digitalisaatiosta. Teemoina mm. motivointi digitalisaatioon, digitalisaatio eri toimialoilla, webinaarien hyödyntäminen, etäjohtaminen, digiergonomia, sähköinen laskutus ja taloushallinto. Yrityksille maksuton palvelu!
  • Yrityskohtaiset kartoitukset – yritys- ja työntekijätasoiset tarpeet ja osaamisen tasot. Yrityksille maksuton palvelu!
  • Yrityskohtaiset toimenpiteet – digitalisaation kehittämisen tiekartta. Yrityksille maksuton palvelu!
  • Yrityskohtaiset toimenpiteet – kehittämissuunnitelman toteutus. Yrityksille maksullinen, hankkeen tuki 50-70% kustannuksista yrityskoon mukaan.Hankkeen yritystoimenpiteisiin pääsee mukaan 50 kainuulaista digitaalisen osaamisen kehittämisestä innostunutta yritystä. Ole nopea, lataa paikkasi ja hyppää mukaan digikehittämisen virtaan!

Projektin tiedot

Toteutus: 01.02.2019 – 31.12.2021

Rahoitus: 557 870 €

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus (ESR) 75% 418 403 €
Kuntien rahoitus 25% 139 467 €

Lisätietoja

Projektipäällikkö

Ritvaleena Leinonen