Tradenomi, Esports Business, päivätoteutus

Refuse to lose – advance to the next level! Sinustako e-urheilun businessguru, valmentaja, manageri tai tapahtumajärjestäjä? Esports Business -koulutuksessa syvennyt elektronisen urheilun kansainväliseen liiketoimintaan.

Hakuaika: 8.1.-22.1.2025

Hae koulutukseen

KAMKissa voit syventyä elektroniseen urheiluun (esports) liittyvään liiketoimintaan!

Esports Business -koulutus on ensimmäinen Suomessa ja ensimmäisiä kokonaan elektronisen urheilun ympärille keskittyvään kansainväliseen liiketoimintaan suuntautuneita koulutuksia koko maailmassa. Elektroninen urheilu on maailmanlaajuinen ilmiö, joka kehittyy vauhdilla.

Opinnot

Esports Business (BBA) -koulutuksen laajuus on 210 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää noin 3,5 vuotta. Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja opintojen ajoituksesta opinto-oppaasta.

Opinto-opas

Poika istuu nurmilla betoniseinän vieressä läppärisylissä ja katsoo eteenpäin.

Projektit

Turnausten tekijäksi

Koulutuksen aikana pääset toteuttamaan erilaisia e-urheilutapahtumia ja niiden tehtäviä mielenkiintosi mukaan. Järjestät kampuksella kanssaopiskelijoille yhden illan pienturnauksia tai suunnittelet ja toteutat isompia, kansainvälisiä turnauksia. Voit oppia suoralähetysten salat, sponsorisopimusten pelisäännöt ja mittausteknologian hyödyt.

Hae koulutukseen Opintopolussa

Haku koulutukseen tapahtuu Opintopolussa hakuaikana.

Hae koulutukseen

Koulutuksen tiedot

Muut tavat aloittaa opinnot

Voit aloittaa opiskelun KAMKissa myös yhteishakujen ulkopuolella

KAMKStart toisen asteen opiskelijoille Avoin AMK Polkuopinnot