Kajaanin ammattikorkeakoulun verkkosivut ovat uudistuneet

Kajaanin ammattikorkeakoulun verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistunut sivusto rakennettu yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto Aava&Bangin kanssa.

Uudistuksen myötä sivuston ulkoasu, värimaailma ja rakenne ovat muuttuneet. Sivuston kehitystyötä on tehty käyttäjää/asiakasta ajatellen ja sisältö on pyritty rakentamaan helppokäyttöiseksi.

Uusi sivusto rakentuu neljän pääotsikon ympärille: opiskele tutkintoon, täydennä osaamistasi, TKI ja yrityspalvelut sekä tietoa KAMKista. Sivusto toimii myös englanniksi pääosin samojen otsikoiden alla, mutta rakenne on hieman erilainen. Tähän vaikuttaa myös kansainvälisen kohderyhmän erilaiset tarpeet esimerkiksi liittyen tutkintoon hakemisen prosesseihin.

”Olemme rakentaneet sivuston vastaamaan juuri niiden palveluita, joita tarjoamme. Asiakkaamme etsivät erityisesti tietoa tutkintoihin ja opiskeluun liittyen. Tärkeässä roolissamme on myös kehittämistoiminta, jonka osalta olemme parantaneet mm. projektien ajantasaista näkyvyyttä”, kertoo viestintäpäällikkö Tanja Keränen.

Uudella sivustolla hyödynnetään myös automaattista tietojen päivitystä. Esimerkiksi yhteystiedot ja tutkimusprojektien kuvaukset tulevat näkyville ajantasaisesti.

Sivustoa kehitetään syksyllä 2024 vielä edelleen avoimen koulutustarjonnan näkyvyyden osalta.

”Rakennamme vielä syksyn aikana uuden koulutus/tapahtumakalenteri -kokonaisuuden, jotta saamme myös osaamisen täydentämisen kokonaisuuden näkyvämmäksi sivuillamme”, jatkaa Keränen.

Verkkosivusto on elementti, joka elää ja muuttuu lähes päivittäin. Näin tapahtuu myös tulevaisuudessa. Uudistamme, kehitämme ja muokkaamme sivua monilta osin tarpeitamme vastaavaksi.

Mikäli huomaat sivustossa muokattavaa, lähetä viestiä: viestinta@kamk.fi