Ruokamatkailun tarinallistaminen – työpaja 28.3.
Tervetuloa mukaan kehittämään alueemme yhteistä ruokamatkailun tarinaa!
Työpajassa opit hyödyntämään tarinallistamista ruokamatkailussa ja tutustut kahteen eri menetelmään, joita voit hyödyntää oman liiketoimintasi kehittämisessä. Lisäksi pääset vaikuttamaan Arctic Food Lab -tarinaan ja tuomaan oman mausteesi yhteiseen soppaan.
Tilaisuuden kouluttajana toimii Anne Kalliomäki / Tarinakone.
Ohjelma:
8:30-9:15 Johdantoluento: miten ruokatuotteita ja ruokamatkailua tarinallistetaan?
9:15-10:45 Arctic Food Lab – yhteinen tarinamme ja avoin tarina -menetelmä
10:45-12:15 Oman yrityksen tarinataulun tekeminen
12:15-12:30 Aikaa kysymyksille
Tarjoamme tilaisuudessa kahvit ja pientä syötävää. Voimme ottaa työpajaan mukaan 25 osallistujaa.
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (EU:n maaseuturahoitus), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.
Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.