Palvelut yrityksille

KAMK on arvostettu yhteistyökumppani. Tuotamme palveluita niin alueellisiin kuin kansainvälisiinkin tarpeisiin eri vahvuusaloillamme. Räätälöimme palvelumme asiakaslähtöisesti. Palvelujen tuottamisemme perustuu asiantuntijoidemme rautaiseen ammattitaitoon ja monipuolisen laboratorioidemme laitteistoon. Valmiiden palvelutuotteiden lisäksi rakennamme räätälöitäviä palvelukokonaisuuksia. Tutustu laajaan palvelutarjontaamme ja ole yhteydessä.

KAMKin kehittämistoiminnassa on mukana kaikkiaan 100 asiantuntijaamme. Lisäksi käytettävissä työhön ovat opiskelijamme. Kauttamme voit tiedustella heitä opinnäytetöihin, opiskelijaprojekteihin ja harjoittelijoiksi.
Lue lisää opiskelijoiden rekrytoinnista

Vaaleanpunahiuksisella naisellä on silmillään vr-lasit ja käsissään vr-ohjaimet.

Pelien hyötysovellukset VR/AR

Ensiluokkainen pelialan osaamisemme avulla yritykset voivat saavuttaa tuottavuutta ja vaikuttavuutta hyötypeleillä, virtuaalitodellisuudella ja lisätyn todellisuuden sovelluksilla.

Lue lisää

Mittaus- ja laboratoriopalvelut

Laboratoriomme monipuolisine laitteineen ovat yritysten käytettävissä. Teemme tuotekehitysvaiheen tutkimus- ja testaustöitä sekä isompia projektimuotoisia tutkimuskokonaisuuksia.

Lue lisää

Kuva 3D-tulostimesta

3D-tulostus- ja suunnittelupalvelut

3D-tulostus- ja suunnittelupalveluidemme kautta yritysten on mahdollista ostaa sekä erilaisia 3D-tulostuksen kautta tehtyjä kappaleita että niiden suunnittelua.

Lue lisää

Sairaanhoitajanainen nojaa seinään stetoskooppi kaulassa

Sosiaali- ja terveysalan palvelut työelämälle

Tarjoamme erilaisia sosiaali- ja terveysalan räätälöityjä yrityskoulutuksia, asiantuntijapalveluita, tutkimusten tukipalveluita sekä konsultointipalveluita.

Lue lisää

Joukko nuoria kävelee siltaa pitkin, takimmainen keltapipoinen tyttö on kääntynyt taaksepäin ja hymyilee.

Palvelut liiketalouden, matkailun ja liikunta-alan toimijoille

Olemme uusien palveluinnovaatioiden ja verkostojen aktiivinen kehittäjä sekä uudistaja. Toteutamme myös soveltavia matkailututkimuksia.

Lue lisää

Rekrytoi opiskelija!

Hyödynnä opiskelijoita yrityksesi tukena! KAMKista löydät monen eri alan opiskelijoita harjoittelijoiksi, projekti- ja opinnäytetyön tekijöiksi sekä työvoimaksi.

Rekrytoi opiskelija