Sports and Leisure Management, päivätoteutus

Opiskellessasi englanninkielisessä liikunnanohjaaja (AMK) -koulutuksessa Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta tulee liikunta-alan asiantuntija erilaisiin koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Hakuaika: 8.1.-22.1.2025

Hae koulutukseen

Ota haltuun liikunnan koulutus

Bachelor’s Degree in Sports and Leisure Management -koulutuksessa pääset kehittämään niin liikunta- kuin valmennusosaamistasikin, mutta opiskelet myös viestintätaitoja, johtajuutta ja työhyvinvointia, markkinointia sekä opit työskentelemään käytännön projekteissa ja tapahtumien järjestelyissä. Osan opinnoista suoritat oikeiden asiakkaiden kanssa työelämäprojekteissa, joita opettajat valmentavat ja sparraavat. Opiskellessasi englanniksi monikulttuurisessa ryhmässä saat eväitä ja käytännön kokemusta kansainvälistyvään työelämään.

UUTTA KOULUTUKSESSA: Toinen opiskeluvuosi toteutetaan Vuokatissa!  Toisen opiskeluvuoden aikana syvennät osaamistasi niin hyvinvoinnin edistämisen, valmennuksen, testaamisen kuin urheilutapahtumienkin saralla. Samalla myös elät ja hengität itse hyvinvointia, liikuntaa sekä urheilua! Vuokatti on nimittäin ainutlaatuinen huippu-urheilun, aktiiviliikkujan ja lomailijan ympärivuotinen paratiisi!

Opinnot

Kajaanin ammattikorkeakoulussa opiskelet liikuntaa (Sports and Leisure Management) Business-osaamisalueella, missä koulutamme liikunnan ammattilaisten lisäksi myös matkailun ja liiketalouden ammattilaisia niin suomeksi kuin englanniksi.

Projektit

Englanninkielisessä liikunnanohjaajakoulutuksessa suuntautuminen on Arctic Sport and Tourism, mutta opiskelijavaihto jossain monista yhteistyökorkeakouluistamme ja yhteistyö eri koulutusten välillä mahdollistavat myös muihin liikunnan, matkailun ja liiketoiminnan osa-alueisiin syventymisen.

Minkälaisiin töihin valmistun?

• liikunnanohjaaja • valmentaja • liikunta-alan yrittäjä • liikuntasihteeri

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Hae koulutukseen Opintopolussa

Haku koulutukseen tapahtuu Opintopolussa hakuaikana.

Hae koulutukseen

Koulutuksen tiedot

Muut tavat aloittaa opinnot

Voit aloittaa opiskelun KAMKissa myös yhteishakujen ulkopuolella

KAMKStart toisen asteen opiskelijoille Avoin AMK Polkuopinnot