Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Hakuaika englanninkieliseen koulutukseen 7.1. - 11.2.

Uutisarkisto

Hakuaika englanninkieliseen koulutukseen 7.1. - 11.2.

pikku_banneri.jpg
7.1.2014 8.00

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen yhteishaku englanninkieliseen koulutukseen on alkanut. Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tarjolla kaksi englanninkielistä koulutusta: tradenomikoulutuksessa Degree Programme in International Business sekä liikunnanohjaajakoulutuksessa Degree Programme in Sports and Leisure Management. Molemmat koulutukset ovat laajuudeltaan 210 opintopistettä ja 3,5 vuotta. Näissä kahdessa englanninkielisessä koulutuksessa on yhteensä 40 aloituspaikkaa.

Degree Programme in International Business (Bachelor of Business Administration, Tradenomi)
Englanninkielinen tradenomikoulutus antaa valmiudet toimia erilaisissa niin kansainvälisen kuin kotimaisen liiketoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä sekä työskennellä eri kulttuureista tulevien ihmisten parissa.

Degree Programme in Sports and Leisure Management (Bachelor of Sports, Liikunnanohjaaja)
Englanninkielisessä liikunnanohjaajakoulutuksessa opiskelet liikunta-alan ammattilaiseksi ja samalla perehdyt liikuntamatkailun aktiviteettien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä alalla tarvittavaan liiketoimintaosaamiseen.

Hakuaikaa on 11.2. saakka ja hakeminen tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi. Vieraskielisen koulutuksen yhteishaussa hakeminen ei estä hakemasta myös suomenkielisen koulutuksen yhteishaussa maaliskuussa. Valintakoekutsut hakukelpoisille hakijoille lähetetään maaliskuussa ja valintakokeet englanninkielisiin koulutuksiin järjestetään huhtikuussa Kajaanissa. Valintakokeissa testataan mm. hakijoiden kielitaitoa sekä motivaatiota. Opiskelijavalinnat julkistetaan kesäkuun alussa.

Lisätietoja:
Hakutoimisto / Admissions Office
Anastasia McAvennie
Puh. 044 7101 229
email. admissions(at)kamk.fi