vihreat_tytot_etusivu.jpg


Etusivu>Hakijalle

Osaamisella pärjää aina

Kajaanin ammattikorkeakoulusta saat erinomaiset valmiudet kohdata työelämän haasteet. Sen takaavat monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit. Meillä opiskelu on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on myös koko ammattikorkeakoulun laaja osaaminen. Tule - menestytään yhdessä! 

Koulutamme asiantuntijoita viidellä alalla: yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla, luonnontieteiden alalla, tekniikan ja liikenteen alalla, sosiaali-, terveys ja liikunta-alalla sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla. Valmistuvien tutkintonimikkeet ovat tradenomi (AMK), insinööri (AMK), sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), liikunnanohjaaja (AMK) ja restonomi (AMK).

Panostamme ammattiosaamisen lisäksi kielitaidon, tiimi-, projekti- ja sosiaalisten taitojen kehittämiseen. Meiltä saat valmiuksia, joita nykypäivän työnantaja arvostaa. Monipuoliset oppimisympäristöt ovat käytössäsi opintojen aikana. Oppimistapahtuma ei ole sidottu luokkahuoneeseen, koska käytössä on myös virtuaalisia opiskelumuotoja.

Voit kysyä yhteishakuihin liittyvistä asioista KAMK:n Hakijapalveluista, puh. 044 7101 648, 044 7101 229 tai hakijapalvelut(at)kamk.fi.                                              

Kajaanin ammattikorkeakoulu mukana Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa 

Vuokatti-Ruka UrheiluakatemiaKajaanin ammattikorkeakoulu on sopinut Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiatoiminnan alaisen valmennuksen järjestämisestä 1.8.2014 alkaen KAMK:ssa opiskeleville urheilijoille. Tavoitteena on tarjota Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian johdolla korkeatasoista valmennusta Kajaanin alueelliseen urheiluakatemiaan valituille korkea-asteen opiskelijoille. Akatemian tehtävänä on nuorten urheilijoiden harjoittelun ja opiskelun kokonaisvaltainen tukeminen.

Mikäli harrastat urheilua tavoitteellisesti ja panostat opintojesi ohessa myös kilpaurheiluun, voi Vuokatti-Ruka urheiluakatemiasta olla sinulle apua. Akatemian tavoitteena on mm. mahdollistaa ja tehostaa opiskelevan urheilijan päivittäistä harjoittelua opintojen ohessa. Akatemiavalmennusta järjestetään Kajaanissa kolmessa lajissa: jääkiekko, jalkapallo ja salibandy. Vuokatissa toimivat valmennusryhmät mm. hiihtolajeissa, pesäpallossa ja uinnissa. Valmennus järjestetään siten, että opiskelija pystyy myös keskittymään täysipainoisesti opintoihin urheilun ohella.

Lisätietoja:
Kari Partanen, Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus
puh. 044 7101 031, email. etunimi.sukunimi(at)kamk.fi