KAMK_kirjaimet.jpg

Etusivu>Esittely>Ajankohtaista>KAMK järjestämä konenäön ja robotiikan seminaari sai runsaasti mielenkiintoa
28.3.2017 14:00

KAMK järjestämä konenäön ja robotiikan seminaari sai runsaasti mielenkiintoa

KAMK ja Robotiikka-automaatiota Kainuuseen hanke projektipäällikkö Jarmo Happosen johdolla järjesti konenäkö-seminaarin kampuksella tiistaina, 28.3.2017.
Päivän puheenjohtajana toimi Suomen Robotiikkayhdistys Ry:n puheenjohtaja, Jyrki Latokartano Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Esityksiä kuulemassa oli yritysten, opiskelijoiden ja henkilökunnan edustajia, myös Kainuun ulkopuolelta, kaikkinensa mukana luennoilla oli noin 80 osallistujaa.
Aiheina olivat esimerkiksi: Konenäkösovellusten mahdollisuudet ja haasteet, Poimintasovellukset robotilla 2D ja 3D konenäöllä ja Integroidun konenäköjärjestelmän konfigurointi RobotStudio:lla.

Koko ohjelma: http://roboyhd.fi/2017/01/04/konenakoseminaari-kajaani-28-3-2017/

Robotiikka, konenäkö ja automaatio, niiden osaaminen ja soveltaminen korostuu lisää työelämän tarpeissa jatkuvalla kasvulla, niihin liittyvät työpaikat ovat vahvassa kasvussa.
Seminaariin liittyi myös yritysvierailu Sartorius Biohit Oyj:n Kajaanin tehtaalle, missä osallistujat pääsivät näkemään alueen yritysten robotiikan hyödyntämistä: http://yle.fi/uutiset/3-6642138

Kuvassa Jyrki Latokartano avaamassa seminaaria, kiitokset kaikille osallistujille.

konenäköseminaari.jpg

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Jarmo Happonen, puh. 044 7101 619, jarmo.happonen@kamk.fi