KAMK_kirjaimet.jpg

Etusivu>Esittely>Ajankohtaista>Haku englanninkielisiin koulutuksiin on auki 10.-25.1.2017
9.1.2017 9:00

Haku englanninkielisiin koulutuksiin on auki 10.-25.1.2017

Korkeakoulujen kevään yhteishaun ensimmäinen hakuaika on 10. - 25.1.2017, jolloin haetaan vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopistoon. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on tarjolla kolme englanninkielistä koulutusta: 

Kaikissa näissä koulutuksissa on 20 aloituspaikkaa ja opetus on kokonaan englanniksi.

Englanninkielisessä tradenomikoulutuksessa opinnot keskittyvät kansainväliseen liiketoimintaan ja markkinointiin. Opiskelijan on lisäksi mahdollisuus suorittaa teknologian kaupallistamisen opintokokonaisuus ja peliliiketoimintaan liittyviä opintoja. Englanninkielinen liikunnanohjaajan koulutus on ainutlaatuinen Suomessa, sillä se yhdistää liikunnan opinnot liiketoimintaosaamiseen ja aktiviteettimatkailuun. Restonomin koulutus alkaa englanninkielisenä ensimmäistä kertaa usean vuoden tauon jälkeen. Suuntautumisvaihtoehtoina matkailun opinnoissa on Adventure Tourism ja Wellbeing Tourism.

Opiskelu englanninkielisissä koulutuksissa tarjoaa kansainvälisen ilmapiirin ja ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää työelämässä vaadittavia kansainvälisyystaitoja. Suomalaisten ja ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden lisäksi koulutuksissa opiskelee vaihto-opiskelijoita yhteistyökorkeakouluista ympäri maailmaa.

Syksyllä 2017 englanninkielisissä koulutuksissa aloittavia EU- ja ETA-maiden ulkopuolelta tulevia opiskelijoita koskee uudet lukuvuosimaksut. KAMK:ssa lukuvuosimaksu on 6000 euroa, johon voi toisesta opintovuodesta lähtien saada 3000 euron apurahan, mikäli on edellisenä vuonna suorittanut 55 opintopistettä.

Lisätietoa koulutuksista saa KAMK:n nettisivuilta www.kamk.fi.

 

Lisätietoja
KAMK Hakijapalvelut
Kaisa Merilahti
Puh. 044 7101 229
admissions(at)kamk.fi