Banneri 2.png
Etusivu>Tutkimus ja kehitys>Projektit>Sairaan- ja terveydenhoito>Luonto voimaksi Kainuussa (LUVOKA)

Luonto voimaksi Kainuussa (LUVOKA)

EU_lippu_ja_tunnuslause.jpgELY_LA01_Logo___FI_B3___RGB.jpgMaaseutu2020 cmyk oranssi ISO.jpg

 luke.pngkamk.jpg

Luonto voimaksi Kainuussa (LUVOKA) hanke on Kainuulaista Green Care- toimintaa edistävä ja kehittävä tiedonvälityshanke
Hankkeen kesto on 1.1.2017 - 31.12.2018 ja budjetti on 150 000 €. Hanketta rahoittaa EU Maaseuturahasto ja toteuttajina ovat Luonnonvarakeskus (LUKE) sekä Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK).

Hankkeen kohderyhmänä ovat erityisesti hyvinvointipalveluita aloittavat ja kehittävät yrittäjät. Lisäksi kohderyhmää ovat päättäjät, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä viranomais-tahot, eri alojen toimijat ja sidosryhmät.

Hankkeen toimenpiteisiin kuuluu Green Caren uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen ja kehit-täminen, ostaja-tuottajatahojen kohtauttaminen sekä eri toimijoiden verkostoitumisen parantaminen. Hankkeen toimenpiteitä ovat myös Green Care -toiminnan tunnettavuuden ja yleisen tiedon lisääminen, Green Care -palvelutarpeiden kartoittaminen Kainuussa sekä tiedonvälitys laatu ja kehittämistoiminnasta mm. Green Care –laatumerkistä.

Tavoitteena on luoda toimintamalleja, jotka mahdollistavat laadukkaan Green Care -liiketoiminnan kasvun ja kehityksen Kainuussa.

 

Projektijohtaja:

Jaana Kemppainen

Sairaan - ja terveydenhoidon osaamisalueen koulutuspäällikkö

 

Projektipäällikkö:

Minna Hökkä

puh:044-7157078

minna.hokka@kamk.fi

 

 

Ajankohtaista

15.1. 2017

Luvoka hanke on käynnistynyt ja ensimmäistä Kick off tilaisuutta suunnitellaan hyvässä yhteistyössä Kantri & Co hankkeen ja Green Care koulutushankkeen kanssa

6.2.2017

Ensimmäinen Green Care Kick off tilaisuus oli tänään. Puhujina Green Care Finland järjestön puheenjohtaja Tuomo Salovuori, Kainuun soten edustaja Marja-Liisa Ruokolainen ja Kainuulainen Green Care yrittäjä Heidi Kotilainen. Tilaisuuteen osallistui lähes 50 Kainuun alueen toimijaa. Tilaisuus sai myös median huomion, Kainuun sanomissa tilaisuus oli myös esillä. Tästä on hyvä suunnittelua jatkaa, seuraavassa verkostoitumistapahtumassa teemana on Green Care menetelmät ja kaikki ovat tervetuloa osallistumaan ja kokemaan luonnon kauniissa ympäristössä. Tiedotusta tilaisuudesta tulee pikapuolin.

18.8.2017

Syksy alkaa Kainuun Green Care -uutiskirjeen kokoamisella. Innostusta aiheeseen on saatu aikaan, niin monesta tapahtuneesta ja tulevasta pääsemme kertomaan sen lehtisillä! Erilaisten tapaamisten kautta on välitetty tietoa aiheesta eteenpäin tänne Kainuuseen ja erityisen tärkeitä eri alan toimijoiden kohtaamisia on mahdollistettu. Green Care on saanut näkyvyyttä muunmuassa Kainuu Hirnuu -tapahtumassa ja Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivillä Kajaanin Ammattikorkeakoululla. Lisäksi Kainuulainen Green Care tulee näkymään Kainuun Ammattiopiston järjestämillä Nälkämaan markkinoilla Kajaanissa Seppälässä 15.-16.9.2017!