Opiskelu_nettii.jpg

Etusivu>Opiskelijalle>Opiskelijapalvelut

Yrittäjyyspolku/ Innovaatio ja yrittäjyyskeskus INNOVA

images.jpg Tykkää meistä Facebookissa ja katso uusimmat uutiset!

Ota yhteyttä! 
  • Liiketoiminta- ja innovaatiot-osaamisalueen kehittäjä Anne Määttä, anne.maatta(at)kamk.fi, 044 7101 400
  • Koulutusjohtaja Heli Itkonen, heli.itkonen(at)kamk.fi, 044 7101 447

 

Mikä INNOVA?

Kajaanin ammattikorkeakoulun tavoitteena on olla Suomen tekevin ammattikorkeakoulu. Yhtenä tärkeänä osana tekemistä on opiskelijalähtöinen Innova-keskus keskellä kampusta Taito 1:n toisessa kerroksessa. Innovassa pääset soveltamaan oppimiasi asioita käytäntöön.  Innovassa myös harjoitellaan yrittäjyyteen liittyviä asioita yhdessä muiden kanssa. Innovassa on lupa kokeilla erilaisia asioita, erehtyä ja iloita onnistumisista. Yhdessä - together!

Innovassa tuetaan sisäisen yrittäjyyden kaikkia kolmea osa-aluetta: asennetta, tietoa ja taitoa. Yrittäjyyden asenteeseen pyritään vaikuttamaan opiskeluajan alkuvaiheissa ja toimintamallina käytetään mm. sparrausta. Luovuus ja yrittäjyys saavat kukoistaa käytännössä. Hihat kääritään osana tiimejä ja asioita opitaan hieman erilaisella tavalla.

Tarvitaan myös tietoa, ja sitä ammennetaan osana opintoja. Opintojen toteuttamisesta vastaavat asiantuntijaopettajat, ulkopuoliset asiantuntijat ja Innovan sparraajat. Taito yrittäjyyteen syntyy tekemällä ja hankkimalla kokemusta oikeista työelämälähtöisistä projekteista ja kehittämistehtävistä. Tätä kautta Sinullakin voi syntyä myös yritysideoita, jotka kantavat vielä opintojen jälkeenkin.

Innovassa keskitytään tukemaan myös todellisen kannattavan yritysidean omaavia henkilöitä:  Innovassa Sinulle tarjotaan tietoa ja todellisia mahdollisuuksia kehittää uusia tuotteita ja palveluja. Tuote- ja palveluideat voivat olla omiasi, tiimissä muiden kanssa kehitettyjä tai yhteistyössä yritysten kanssa kehitettyjä. Innovasta löydät apua ja sparrausta rahoituksen hankkimiseen ja verkostoihin mukaan pääsemiseen.

Ideasta rahaksi! Pidä pääsi. Päätä itse elämäsi pääasioista!

Tervetuloa Innovaan!