Opiskelu_nettii.jpgEtusivu>Opiskelijalle>Opiskelijan hyvinvointi

 

Opiskelijan hyvinvointi KAMKissa

 

Opiskelijan hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukemiseen ja edistämiseen KAMK, Kajaanin kaupunki sekä Kainuun maakunta tarjoavat monipuolisia palveluja ammattikorkeakouluopiskelijoille. 

KAMK:ssa opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukeminen ja edistäminen pohjautuu Kristiina Kuntun opiskelukykymalliin (Kunttu 2011).

Opiskelukykymalli (Kunttu 2011)

Opiskelijan päätyö on suorittaa ammattikorkeakouluopintoja oman koulutuksen opintosuunnitelman mukaisesti. Opiskelija kantaa itse vastuun opintojen etenemisestä työelämälähtöisesti. KAMK:ssa opiskelijoiden tukena on laadukas, vuosittain erittäin hyvää palautetta saava ohjaustoiminta. KAMK:ssa opiskelijoiden ohjaustoiminta on koko henkilöstön tehtävä ja vastuulla. Opiskelijoille on laadittu myös oma Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma.pdf.

 Taloutta helpottavat opintotuki,  asuminen opiskelija-asunnoissa, edullinen ruokailu ravintola foXissa ja opiskelijahintainen matkustaminen.

Kajaanissa opiskelijoiden terveyspalvelut on keskitetty omalle terveysasemalle Vitaliin. Tämä mahdollistaa tavallista monipuolisemmat amk-opiskelijoiden terveyspalvelut. Ammatttikorkeakoulu on vakuuttanut opiskelijansa lakisääteisellä ja vapaaehtoisella tapaturmavakuutuksella.

Harrastukset tukevat hyvinvointia ja jaksamista. Opiskelijakunta KAMO järjestää erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia opiskelijoille. Vertaistuutoritoiminnalla tuetaan aloittavia opiskelijoita. Opiskelijakunnan sivuilta löydät myös tiedon siitä, millaisia etuja paikkakunnan yritykset ovat luvanneet opiskelijakunnan jäsenille.

Kajaanin ja ympäristön tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin voi tutustua paikkakunnan esittelysivulla sekä Opiskelijan Kajaani  -sivustolta 

Opiskelijan Kajaani

Opiskelijakunta KAMO