hakijalle.jpg

Etusivu>Hakijalle>Hakeminen>Opiskelijavalinta Ylempi AMK

Opiskelijavalinta ylempi AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen

 Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit opiskella jatkotutkinnon (ylempi AMK) kaikilla aloilla. Lue lisää ylempi AMK-tutkinnoista ja haussa olevista koulutuksista.

Hakuohjeita

Ylempi AMK -tutkintoon johtavaan koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa. Hakulomake täytetään internetissä osoitteessa

www.opintopolku.fi

Täytä hakulomakkeen tiedot tarkasti. Voit esittää haussa enintään kuusi hakutoivetta, jotka merkitset hakulomakkeelle mieluisuusjärjestykseen. Harkitse hakutoivejärjestys tarkkaan, koska hakuajan jälkeen hakutoivejärjestystä ei voi muuttaa.

Hakulomakkeessa kysytään tietoja aikaisemmista koulu- ja työtodistuksista, joten ota ne esille ja laske työkokemustiedot valmiiksi.

Hakija voi itse muuttaa hakutoiveitaan ja niiden järjestystä hakuajan päättymiseen asti. Hakuajan päätyttyä hakutoiveita eikä niiden järjestystä voi muuttaa. Hakija voi kuitenkin täydentää hakemustaan myös hakuajan päätyttyä, esimerkiksi työkokemustietojen osalta.

Valintaperusteista ja valintakokeista on lisätietoja tämän sivun linkeissä vasemmalla. Jos jotain kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä 1. hakutoiveesi hakutoimistoon.

Mikäli tulet valituksi opiskelijaksi, ammattikorkeakoulu tarkistaa yhteishaussa käyttämäsi koulu- ja työtodistukset sekä mahdolliset lääkärintodistukset. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes todistukset on tarkastettu. Ammattikorkeakoulu voi purkaa valinnan, jos todistuksia ei toimiteta ammattikorkeakoulun ilmoittamassa määräajassa tai jos hakija on antanut itsestään virheellisiä tietoja.

Lue tarkempia tietoja hakemisesta, valintaperusteista, terveydentilavaatimuksista yms. täältä: 

953/2011 Laki ammattikorkeakoululain muuttamisesta.

Opiskelijahaun yhteystiedot:

Hakijapalvelut
GSM 044 7101 229, 044 7101 648, 044 7157 038
hakijapalvelut(at)kamk.fi

Sairaanhoitaja (ylempi AMK) ja terveydenhoitaja (ylempi AMK)
Opintosihteeri
Puh. 044 7101 133

Tradenomi (ylempi AMK)
Opintosihteeri
Puh. 044 7101 764

Restonomi (ylempi AMK)
Opintosihteeri
Puh. 044 7101 148

Insinööri (ylempi AMK) 
Opintosihteeri
Puh. 044 7101 564

Hakijan opas
Hakijan opas 2016 (5,26 MB)
Kartat