KAMK_kirjaimet.jpg

Etusivu>Esittely>Avoimet työpaikat

Kajaanin ammattikorkeakoulun avoimet työpaikat

Kajaanin ammattikorkeakoulun avoimena olevat työpaikat julkaistaan TE-palvelut -sivustolla.

 

Kajaani University of Applied Sciences job vacancies

Job vacancies are published at the TE Office's Avoimet paikat service.

 

Avoimet työpaikat
 • 16.5.2017 12:30

  Kilpapelaamisen (eSports) valmentaja, Vuokatti

  Kilpapelaamisen (eSports) valmentaja, Vuokatti, 1.6.2017 - 30.4.2019, jatko mahdollinen

  Kajaanin ammattikorkeakoulu hakee Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian (VRUA) kanssa toteutettavaan hankkeeseen kilpapelaamisen (eSports) valmentajaa ajalle 1.6.2017 - 30.4.2019

  Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaverkosto on alueellinen huippu-urheiluverkosto ja koko urheilijan polun perusratkaisu. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuuden opiskelun ja urheilun yhdistämiseen aina yläkoulusta varusmiespalvelukseen ja korkeakouluopintoihin saakka. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia on koordinoija, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

  Alueella on vahvaa urheiluosaamista niin valmennustiedon, olosuhteiden kouluttautumisen kuin tutkimuksen saralla. Osaaminen ja asiantuntijuus on koottu yhteen ja niitä hyödynnetään tehokkaasti. Urheiluakatemian toimijoita ovat alueen oppilaitokset, urheiluseurat, lajiliitot, julkinen sektori sekä tukipalveluita tarjoavat yhteistyötahot.

  Urheiluakatemian toiminta on laajenemassa elektroniseen urheiluun vuoden 2017 aikana. Tämän takia Kajaanin ammattikorkeakoulu palkkaa Kainuun ELY-keskuksen rahoittamaan ESR-hankkeeseen valmentajan. Palkkaus tapahtuu KAMK:n palkkalistalle, mutta käytännössä valmentaja työskentelee Vuokatissa akatemian tiloissa ja työnjohdon alaisena. Työpaikkana akatemia on kannustava ja avoin, jossa jokaiselle valmentajalle annetaan varsin vapaat kädet hoitaa valmentaminen haluamallaan tavalla. Tavoitteena on, että nuorelle annetaan mahdollisuudet kehittyä aivan maailman huipulle asti tarvittaessa.

  Valmentaja on rakentamassa kilpapelaamisen osaksi VRUA:n urheiluakatemiatoimintaa. Valmentaja luo perustan pelaajien kehittymiselle ja viihtymiselle joukkueessa. Valmentaja on jatkuvassa vuorovaikutuksessa pelaajien kanssa ja näin ollen kantaa myös vastuun pelaajan yksilöllisestä ohjaamisesta.

  Valmentajan tehtävään kuuluu mm.
  Kausisuunnitelman tekeminen
  Harjoitukset
  Harjoitteluilmapiirin luominen
  Pelit, turnaukset, leirit
  Palaute ja arviointi
  Pelaajan ja joukkueen kehittäminen
  Oppimisympäristöt, laitteistot, ohjelmistot
  Kilpapelaajan testausympäristön kehittäminen ja käyttö
  Valmentajan henkilökohtainen kehittyminen

  Valmentaminen tulee alkamaan varsinaisesti vasta elokuun alussa, mutta suunnittelutöiden aloittaminen täytyy aloittaa jo ennen tätä. Tämä ei kuitenkaan vaadi vielä muuttoa Vuokattiin, vaan suunnittelua voidaan tehdä etäpalavareilla sekä paikallisilla tapaamisilla.

  Tehtävän hoitamiseksi edellytämme:
  - soveltuvaa tutkintoa
  - eSports - toimialaosaamista
  - hyvää englannin kielen taitoa
  - aktiivisia toimialan verkostoja

  Arvostamme:
  -urheilullinen koulutus, fyysisten harjoitusten johtaminen
  -valmentajan ammattitutkinto ja pedagogiset taidot, työskentely tapahtuu pääsääntöisesti nuorten kanssa
  - CS:GO tuntemus ja taito valmentaa pelin pelaajia
  - muiden pelien tuntemus (StarCraft II, Dota 2, League of Legends, Overwatch jne.)
  - yhteistyökykyä ja joustavuutta

  Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES 2017-2018 mukaisesti.

  Tehtävän aloitus voidaan sopia valituksi tulevan kanssa ilmoitetusta poiketen. Tärkeää olisi, että työnhakija pääsee tutustumaan eSports-kesäkouluun, turnaukseen ja VRUA:n toimintaympäristöön jo kesäkuussa 2017. Haemme pitkäaikaista yhteistyötä. Aloittaessamme kilpapelaamisen kansainvälisestikin aivan uudenlaista valmennusohjelmaa, näyttö osaamisesta on tärkeämpää kuin edellä luetellut edellytykset/vaatimukset.

  Valmentajan palkka maksetaan hankeajan Kainuun ELY-keskuksen rahoittaman ESR-hankkeen kautta. KAMK toimii hankkeen hallinnoijana ja hankejohtajana. Työsuhteen jatkaminen 2019 vuoden keväästä eteenpäin tapahtuu VRUA:n palkkauksen kautta.

  Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain henkilö, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä. Pidätämme oikeuden olla valitsematta ketään avoinna olevaan tehtävään.

 • 9.5.2017 11:30

  Tuntiopettaja, AMK, eSports liiketoiminta

  Tuntiopettaja (sovittavissa osa- tai kokoaikainen) 1.6.2017 - 31.12.2018, jatko mahdollinen

  Hakijoiden vähäisestä määrästä johtuen KAMK jatkaa hakuaikaa 7.6.2017 klo 20.00 saakka. Jo aiemmin saapuneet hakemukset otetaan valinnassa huomioon.

  Kajaanin ammattikorkeakoulu /Liiketoiminta ja innovaatiot -osaamisalue aloittaa syksyllä 2018 englanninkielisen liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoon johtavan koulutuksen suuntautumisvaihtoehtona eSports Business. Koulutus on osa Kainuuseen kehitteillä olevaa eSports -urheilijan valmennus- ja opintopolkua.

  Haemme alkavaan eSports Business -koulutukseen liiketoiminta- ja toimialaosaajaa. Tehtävä on koko- tai osa-aikainen tuntiopettaja ja koulutuksen kehittäjä englanninkielisessä liiketalouden koulutuksessa (Bachelor of Business Administration). Lisäksi tehtävään kuuluu KAMK eSports Summer School-valmentajana toimiminen ja eSports-hanketoimintaan osallistuminen.

  Tehtävän hoitamiseksi edellytämme:
  - soveltuvaa tutkintoa
  - eSports - toimialaosaamista (vahva työkokemus alalta)
  - liiketoimintaosaamista
  - sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  - aktiivisia toimialan verkostoja

  Arvostamme:
  - näyttöjä hanke-/projektiosaamisesta
  - kokemusta korkeakouluympäristöstä
  - yhteistyökykyä ja joustavuutta

  Yleiset kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakoululain 932/2014 § 22 asetuksen 1129/2014 mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen edut määräytyvät AVAINOTES 2017-18 mukaisesti.

  Tehtävän aloitus voidaan sopia valituksi tulevan kanssa ilmoitetusta poiketen. Myös jatko on mahdollinen.

  Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain henkilö, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä. Pidätämme oikeuden olla valitsematta ketään avoinna olevaan tehtävään.