Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Ilmoittautuminen avoimen AMK:n polkuopintoihin alkaa ma 8.8.2016 klo 9.00

Uutisarkisto

Ilmoittautuminen avoimen AMK:n polkuopintoihin alkaa ma 8.8.2016 klo 9.00

19.7.2016 15.25

Avoimen AMK:n polkuopintopaikkoja on tänä syksynä tarjolla Kajaanin ammattikorkeakoulussa 10 eri koulutusohjelmaan. Polkuopinnot on suunnattu henkilöille, jotka sitoutuvat suorittamaan polkuopinnot (60 op) kokonaisuudessaan ja joiden tavoitteena on tutkinto-opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Polkuopinnoissa suoritat 60 opintopistettä eli yhden lukuvuoden opinnot koulutukseen soveltuvia opintoja avoimen AMK:n kautta, minkä jälkeen voit hakea erillishaussa tutkintoon johtavaan koulutukseen. 

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot sopivat kaikille pohjakoulutuksesta ja iästä riippumatta. Avoimessa AMK:ssa et voi suorittaa tutkintoa, mutta opinnot hyväksiluetaan myöhemmin amk-tutkinnossa. Huomioithan, että avoimen AMK:n opiskelijana et saa valtion myöntämää opintotukea. Mahdollinen oikeus työttömyysetuudella opiskeluun sinun tulee selvittää itse lähimmästä TE-toimistosta, ammattiliitostasi tai KELA:lta. Avoimen AMK:n opinnot eivät oikeuta myöskään ulkomaalaisen opiskelijan oleskelulupaan. Avoimen ammattikorkeakoulun vuosimaksu on 250 €. Vuosimaksu oikeuttaa max. 60 opintopisteen suorittamiseen vuoden aikana Kajaanin avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin alkaa ma 8.8.2016 klo 9.00. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella tai hakemuksen voi toimittaa myös henkilökohtaisesti Kajaanin avoimen AMK:n toimistoon (os. Ketunpolku 3, 87101 Kajaani).

Huom! Ilmoittautumisia vastaanotetaan vasta ilmoittautumisajan käynnistyttyä. 

Lue lisää avoimen AMK:n polkuopinnoista: http://www.aikopa.fi/koulutukset/Avoin-ammattikorkeakoulu/Opintopolut

Lisätiedot: Suunnittelija Mervi Summanen, puh. 044 7101 609, mervi.summanen@aikopa.fi