Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / Virtuaalinen todellisuus – kokeile sinäkin!

Uutisarkisto

Virtuaalinen todellisuus – kokeile sinäkin!

15.2.2017 9.10

Kajaanin ammattikorkeakoulun kumppanuustapahtumassa keskiviikkona 22.2.2017 koetaan ja testataan virtuaalitodellisuuden tuomia mahdollisuuksia. Paikalla asiantuntijoita luennoimassa ja esittelemässä VR-sovelluksia. Puhujana Iiro Naamanka (3D Talo) sekä virtuaalisen todellisuuden sovelluksia esittelemässä kapteeni Sigmar Huotari, Kainuun Prikaatista ja projektipäällikkö Kyösti Koskela Kajaanin ammattikorkeakoulusta. ”Päivä on suunnattu erityisesti yrityksille, yhdistyksille ja julkisensektorin toimijoille”, kertoo kehitysjohtaja Mikko Keränen

BUSINESS WITH KAMK –tapahtumaosiossa pääsee tutustumaan KAMKin TKI-toimintaan sekä sen tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin. Paikalla kaikki osaamisalueet kertomassa toiminnastaan. Esittelyssä myös KAMKin uutukainen VR-labra, jossa pääsee myös itse kokeilemaan miltä tuntuu liikkua virtuaalilasit päässä. Tapahtumasta on myös ohjatut kiertokäynnit juuri avattuun Älykkääseen liikuntasaliin, jossa on esittelyssä uusia liikuntateknologiasia sovelluksia. Älykkään liikuntasalin sovelluksien suunnittelussa on ollut vahvasti mukana CSE Entertaiment, joka on myös yksi tapahtuman kumppaneista.

Kumppanuustapahtumaan liittyen opiskelijoille on avattu innovaatiokisa, jonka voittaja julkistetaan iltapäivän aikana. Voittajatiimi saa palkinnoksi 1000 euroa.

Kajaanin ammattikorkeakoululla vietetään myös samaan aikaan KV-viikkoa, johon saapuu osallistujia eri maista lähes 40. Vieraat ovat korkeakoulujen opettajia ja henkilökuntaa pääosin eri puolilta Eurooppaa. KV-viikon vieraat osallistuvat kumppanuusiltapäivän esittelyihin ja antavat myös näin kansainvälisen tuulahduksen tapahtumaan.

Kumppanuustapahtuma on Kajaanin ammattikorkeakoululla 22.2.2017 klo 12.30-16.00, rakennus TAITO 1, Netcafe. Tapahtuma on osa Kokeileva Suomi –kiertuetta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Mikko Keränen
kehitysjohtaja (TKI)
p. 044 7101 620


Järjestelyt:
Hannu Tikkanen
Aikopa
p. 044 7101 631