Etusivu / fi / KAMK / Ajankohtaista / KAMKin koulutukset esillä Avoimet ovet -tapahtumassa

Uutisarkisto

KAMKin koulutukset esillä Avoimet ovet -tapahtumassa

7.10.2016 12.00

Kajaanin ammattikorkeakoulun Avoimet ovet -tapahtumaa vietetään tänä vuonna jo 11. kertaa keskiviikkona 12.10.2016 klo 8-15. Tämän vuoden teema ”Aloita oma tarinasi”-esittelee koulutusten lisäksi opiskelijan polkua sekä eri palveluita ja toimintoja, joita opiskelija kohtaa opiskeluvuosiensa aikana KAMKissa. 

Avoimet ovet -tapahtumaan on kutsuttu opintojensa loppuvaiheessa olevia toisen asteen opiskelijoita Kainuusta, Koillismaalta, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta sekä Pohjois-Karjalasta ja Ylä-Savosta. Paikalle odotetaan noin 1000 kävijää.

Koulutusten esittelyt on sijoitettu eri puolille kampusta kolmeen eri rakennukseen. Piha-alueelle pystytetään myös KOTA, jossa voi tutustua muun muassa matkailun opiskelijoiden toimintaan sekä muuhun ohjelmatarjontaan. Tieto 2 -rakennuksessa, mikä on varsinaisesti aktiviteettimatkailun opiskelijoiden opinahjo, on vieraita neuvomassa hakuprosessiin liittyvissä ongelmissa KAMKin hakijapalvelut. Paikalla ovat myös kansainvälisyyspalvelut sekä opiskelijoiden aineyhdistykset. Päivän aikana liikunnanohjaajaopiskelijat ilahduttavat tanssiesityksillään vierailijoita eri puolilla kampusta. 

Aloita oma tarinasi –teemalla toteutettavan tapahtuman järjestelyissä ovat KAMKin eri alojen opiskelijat keskeisessä asemassa. Tapahtuma toimii myös lähtölaukauksena Vimpelinlaakson kampuksen herruudesta käytävään kilpailuun, 5-otteluun. Kilpailussa Kajaanin ammattikorkeakoulun sekä Kainuun ammattiopiston opiskelijat ja henkilökunta kisailevat keskenään viidessä eri lajissa lukuvuoden aikana. Ensimmäinen laji on tikanheitto -kilpailu, joka starttaa klo 12.00 kota-alueella.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kajaanin ammattikorkeakouluun!

Lisätietoja KAMKin Avoimet ovet –tapahtumasta
Airi Meriläinen, opintoasiainpäällikkö
puh. 044 7101 618, airi.merilainen(at)kamk.fi